Colormagic Eco Solvent 2

€ 69,50
Korte omschrijving

Colormagic inkt Eco-Solvent 2
Voor de Roland eco solvent printer leveren wij de Eco-Solvent 2 Colormagic inkt serie.
De Full Colormagic Eco Solvent inkten worden getest om ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn voor uw Roland eco solvent printer.
Full Color magic eco-sol 2 inkten is een gemakkelijk alternatief voor de klassieke cartridges van Roland.
De Colormagicink-proofingcartridges ondergaan bijvoorbeeld strenge tests om Fogra-, Gracol- en SWOP-kaarten te behalen met de meeste belangrijke RIP's op de markt.
De Colormagic Eco-Sol. 2 inkten zijn geschikt voor de Roland VersaEXPRESS RF-640, PRO4 XF-640, PRO4 XR-640, VersaCAMM VS 300i, VS-i-540i en de VS-i-640i.

Colormagic Ink Informatie Informatie

Hoge korting ! &nbsp▼

  • Koop 4 voor € 64,50 en bespaar 8%
  • Koop 8 voor € 61,50 en bespaar 12%

Voor de Roland eco solvent printer leveren wij de Eco-Sol 2 Colormagic inkt serie. De Full Colormagic Eco Solvent 2 inkten worden getest om ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn voor uw Roland eco solvent printer. Full Color magic eco-sol inkten is een gemakkelijk alternatief voor de klassieke cartridges van Roland.

De Colormagicink-proofingcartridges ondergaan bijvoorbeeld strenge tests om Fogra-, Gracol- en SWOP-kaarten te behalen met de meeste belangrijke RIP's op de markt.

De voordelen van de Colormagic Eco-Solvent 2 inkten zijn:
1. korte droogtijd
2. hoge kleurdensiteit
3. ruim kleurgamma
4. goede krasbestendigheid
5. Meer dan 30% voordeliger dan de originele inkten Bovendien geeft de full Colormagic 2 eco solvent inkt prachtige resultaten op een groot aantal materiaalsoorten.

Deze eco solvent Colormagic-inkten zijn nagenoeg geurloos, waardoor de inkt geen speciaal luchtverversingssysteem vereist. Deze Colormagic Eco-Solvent 2 inkten zijn geschikt voor de Roland VersaEXPRESS RF-640, PRO4 XF-640, PRO4 XR-640, VersaCAMM VS 300i, VS-i-540i en de VS-i-640i. Een Full Colormagic eco solvent 2 inkt cartridge bevat een inhoud van 440ml. Verkrijgbaar in de kleuren: cyan, magenta, yellow, black, light cyan en light magenta.

Levensduur: geprint tot 3 jaar buiten (zonder laminaat)

Meer informatie
Prijs is per stuk
Kleur n.v.t.
Materiaal n.v.t.
Merk Colormagic Ink
Rolbreedte n.v.t.
Prijs per meter stuk
Manufacturer n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Colormagic Eco Solvent 2
Uw waardering