Colormagic Eco Solvent 2

€ 69,50
Korte omschrijving

Colormagic inkt Eco-Solvent 2
Voor de Roland eco solvent printer leveren wij de Eco-Solvent 2 Colormagic inkt serie.
De Full Colormagic Eco Solvent inkten worden getest om ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn voor uw Roland eco solvent printer.
Full Color magic eco-sol 2 inkten is een gemakkelijk alternatief voor de klassieke cartridges van Roland.
De Colormagicink-proofingcartridges ondergaan bijvoorbeeld strenge tests om Fogra-, Gracol- en SWOP-kaarten te behalen met de meeste belangrijke RIP's op de markt.
De Colormagic Eco-Sol. 2 inkten zijn geschikt voor de Roland VersaEXPRESS RF-640, PRO4 XF-640, PRO4 XR-640, VersaCAMM VS 300i, VS-i-540i en de VS-i-640i.

Colormagic Ink Informatie Informatie

Hoge korting ! &nbsp▼

  • Koop 4 voor € 64,50 en bespaar 8%
  • Koop 8 voor € 61,50 en bespaar 12%

Voor de Roland eco solvent printer leveren wij de Eco-Sol 2 Colormagic inkt serie. De Full Colormagic Eco Solvent 2 inkten worden getest om ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn voor uw Roland eco solvent printer. Full Color magic eco-sol inkten is een gemakkelijk alternatief voor de klassieke cartridges van Roland.

De Colormagicink-proofingcartridges ondergaan bijvoorbeeld strenge tests om Fogra-, Gracol- en SWOP-kaarten te behalen met de meeste belangrijke RIP's op de markt.

De voordelen van de Colormagic Eco-Solvent 2 inkten zijn:
1. korte droogtijd
2. hoge kleurdensiteit
3. ruim kleurgamma
4. goede krasbestendigheid
5. Meer dan 30% voordeliger dan de originele inkten Bovendien geeft de full Colormagic 2 eco solvent inkt prachtige resultaten op een groot aantal materiaalsoorten.

Deze eco solvent Colormagic-inkten zijn nagenoeg geurloos, waardoor de inkt geen speciaal luchtverversingssysteem vereist. Deze Colormagic Eco-Solvent 2 inkten zijn geschikt voor de Roland VersaEXPRESS RF-640, PRO4 XF-640, PRO4 XR-640, VersaCAMM VS 300i, VS-i-540i en de VS-i-640i. Een Full Colormagic eco solvent 2 inkt cartridge bevat een inhoud van 440ml. Verkrijgbaar in de kleuren: cyan, magenta, yellow, black, light cyan en light magenta.

Levensduur: geprint tot 3 jaar buiten (zonder laminaat)

Meer informatie
Prijs is per stuk
Kleur n.v.t.
Materiaal n.v.t.
Merk Colormagic Ink
Rolbreedte n.v.t.
Prijs per meter stuk
Manufacturer n.v.t.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan