Avery SWF CB1600001 Metallic Gloss Black breedte 152cm

€ 36,67
Korte omschrijving

De Avery Metallic Black Gloss (CB1600001) biedt een metallic afwerking met een glanzend (gloss) effect, waardoor het voertuig een luxe en opvallende uitstraling krijgt.

De hoogwaardige gegoten Avery Metallic Black Gloss vinyl film is ontworpen om zich goed aan te passen aan de rondingen en contouren van het voertuig, waardoor een naadloze en professionele look wordt gecreëerd.

Deze film is doorgaans bestand tegen de invloeden van het weer, waaronder UV-straling, en behoudt zijn kleur en glans langdurig. Bovendien kan het, indien nodig, relatief gemakkelijk worden verwijderd zonder de originele lak van het voertuig te beschadigen, op voorwaarde dat de juiste verwijderingstechnieken worden gevolgd.

Het is belangrijk om de specifieke instructies en aanbevelingen van Avery Dennison te volgen bij het toepassen van de Avery Metallic Black Gloss (CB1600001) vinylfilm.
Dit omvat het zorgvuldig reinigen van het oppervlak, het correct positioneren en aanbrengen van de film met behulp van de juiste hulpmiddelen en technieken, en het zorgvuldig verwarmen en aanrollen van de film voor een goede hechting en het voorkomen van luchtbellen.

Raadpleeg altijd de meest recente productinformatie, technische specificaties en installatiehandleidingen van Avery Dennison voor de beste resultaten bij het gebruik van hun vinylfilmproducten.

  • Koop 5 voor € 35,57 en bespaar 3%
  • Koop 25 voor € 32,27 en bespaar 12%

Belijming: permanent, transparant, op acrylaatbasis, verwijderbaarheid op de lange
termijn en voorzien van Easy Apply RS technologie.


Dikte: 80 micron
Rolbreedte: 152cm
Rollengte: 25m
Eenheid: 1 l/m
Minimale afname: 1 l/m
Temperatuur resistentie: -50°C tot +110°C.
Applicatie temperatuur: +10°C.


Levensduur indien vakkundig aangebracht:
Zwart/wit: verticaal 12 jaar.
Kleuren: verticaal 10 jaar.
Metallic: verticaal 5 jaar.

Meer informatie
Prijs is per meter
Materiaal Gegoten Vinyl
Merk Avery
Rolbreedte 152cm
Prijs per meter meter
Manufacturer n.v.t.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan